COVID-19
För ett par dagar sedan så har regeringen gått ut med information om att det eventuellt blir lättnader på restriktionerna den 15:e Oktober. Ifall det skulle vara så att det blir lättnader som gör att vi kommer kunna genomföra tävlingen den så är vi helt inställda på att tävlingen kommer att bli av.
 
Om tävlingen kommer att genomföras så kommer vi öppna upp för en extra anmälan den 19/10. Ni som redan är anmälda har självklart kvar er plats. Så håll koll på Facebook eller på www.pikeopen.se

Fredag 07:00-10:00 – Inregistrering
I arenan på Lysingsbadet i Västervik registrerar ni in ert lag och hämtar ut era mätbrädor och annat tävlingsmaterial. Här är det obligatorisk närvaro för minst en person per lag. En rejäl frukost ingår i tävlingsavgiften och finns uppdukad i arenan mellan 07:00-10:00

Fredag 10:00-10:30 – Kaptensmöte
En representant för vardera lag samlas på Arenan på Lysingsbadet. Här kommer vi gå igenom vad som gäller i tävlingen samt svara på eventuella frågor.

Fredag 11:00 – Tävlingsstart
Startskottet för tävlingen går. Obligatorisk närvaro för samtliga medlemmar i laget.

Fredag 22:00 – Tävlingsslut
Tävlingen är slut för dagen. Ni avslutar tävligen där ni befinner er. Fiskeförbud råder mellan 22:00 på Fredagen till 05:00 på Lördagen. OBS! Ni ska inte lämna in era fångstjournaler eller registrera att ni har avslutat tävlingen. Allt detta gör ni på Lördagen. Ni behöver alltså INTE vara tillbaka på Lysingsbadet vid denna tid

Lördag 05:00 – Tävlingsstart
Under Lördagen startar ni när ni vill under morgonen med start från 05:00. Ni behöver INTE anmäla er start till tävlingsledningen. Ni behöver INTE starta från Lysingsbadet. Vill ni komma i kontakt med oss så når ni tävlingsledningen via telefon.

Lördag 16:00 – Tävlingsslut
Tävlingen är slut för dagen. Alla lag ska ha lämnat in sina fångstjournaler senast klockan 16:00. Inlämning av fångstjournaler sker vid Grillstugan på Lysingsbadet.

Lördag 19:00 – Middag och prisutdelning
Vi samlas på Arenan på Lysingsbadet för att avsluta tävlingen. Vinnarna kommer att koras men vi kommer även lotta ut en massa fina fiskegrejer bland alla tävlande. Vi börjar kvällen med gemensam middag och runt 21:00 kommer vi att avslöja årets vinnare.